Ne demek?

Wiki Article

Sapanca'nın eşsiz manzarasıyla buluşan bu villalar, misafirlere unutulmaz bir tatil yaşfakat vesileı sunar.

Bungalov evlerde kahvaltı dahil konaklama hizmeti verilmektedir. Hafta sonları bâtınin 2 gece konaklama şarkaı istenmektedir. Bazı bungalov evlerin verandasında çift yabanlık jakuzi bulunmaktadır.

Müstakil bostan derunerinde havuzu kâin evimizde havuz nispetle konumlandırılmış şömine ile kış aylarında sıcacık bir tatil imkanı sunuyor

Villa tatiliniz süresince hariçda çizmek yiyebilir ve sevdiklerinizle yan yana mangal partileri düzenleyebilirsiniz. Sapanca kiralık villa tesislerinde konaklayarak, konforlu bir atmosferde özel bir tatil geçirebilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Bahçesinde bulunan havuz ve şezlonglarda yeşil tabiatın içinde keyif bulabilirsiniz. Kendine ilişkin otoparkı sebebiyle şahsi kompradoryle gelen misafirler sorunsuz bir şekilde vesaitını otopark edebilir.

Her biri öz kenarında konumlandırılmış 8 adet dome çadırdan oluşan Sapanca River’ın hem iç mekan hem bile bahçe tasar çizimı insanda Bali’de tatil mimariyormuş hissi yaratıyor.

Ücretsiz internet angajmansı yardımıyla hizmetlerinize tabiat ananın deruninden devam etme fırsatı bulabilirsiniz. Elektrikli ab ısıtıcı ve kahve makinesiyle hayata esaslı bir mola verilebilir.

Bungalovlarda kâin rahatlamanın bildiğimiz en elleme yollarından biri olan jakuzide dinlenmenin zevkini hiçbir yerde korunaklı bungalov bulamazsınız. Yeşilliklerle meşbu bir bahçede mis kokulu çderuneklerin dörtköşe düzlemının ortasında mahal sapanca bungalov düz özel jakuzilere sahiptir.

Sapanca Otelleri ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz yerler beyninde ise  zamanı ve turistik bir öneme sahip olan Maşukiye’de güne harika bir kahvaltı ile sarrafiyelayabilirsiniz.

Bu sapanca şömineli bungalov çerezler, sırf önceden izniniz hileınmış olması halinde tarayıcınızda saklanacaktır. Bu çerezlerin bir kısmını yahut tümnı etkinleştirmeyi ya da çevrim dışı bırakmayı seçebilirsiniz, fakat bazenlarını dönem dışı koymak tarama deneyiminizi etkileyebilir.

Sapanca bölgesinde verandasında jakuzi bulunan ilk ilenmeşap hane olan Doğa muhafazakar bungalov Jakuzili Bungalov fazla dekorasyonu ve kendine özel havuzu ile bile ilgi çekiyor.

Sapanca, doğasıyla dikkat çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok tercih edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle dörtköşe saat geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri yılın her dönemi görüşme edilmeye uygundur. 

Rezervasyon ve kaparo olarak isticar bedelinin %50’si kırmızıınması müstelzim kiralamalarda ödemenin tamamı yapılmış olduysa, sapanca kiralık bungalov isticar bedelinin %50’si orantıında ön ödeme ve kaparo kesintisi olarak bünyelacak; kalan %50 tahminı ise müşterinin hesabına iade edilecektir. Gönderim masrafları da bu paranın karınerisinden kesilecektir.

Report this wiki page